LED Aydınlatma

17-11-2020 15:57
LED Aydınlatma

LED AYDINLATMA TEKNOLOJİSİ 

 

LED, en yeni aydınlatma teknolojilerinden biri olarak bilinmekle beraber son zamanlarda hayatımızın bir parçası haline gelmiştir. Yüksek verim sayesinde aynı ışık gücünü daha düşük enerji ile elde ederek büyük oranda (flamanlı ampullere oranla %80, tasarruflu ampullere göre %50) enerji tasarrufu sağlaması, 50.000 saat kullanım ömrünün olması, eski nesillere kıyasla ürünlerin ısınma problemini en aza indirgemesi ve düşük maliyetleri sebebiyle fiyatının uygun olması entegrasyonu bu kadar hızlı kılan temel sebeplerdir.

 

LED teknolojisinin günlük kullanıma adapte edilmesiyle beraber birçok alanda yeni ürünler piyasada yerlerini almaya başladı. Bunları aşağıdaki gibi sıralayabiliriz;

 

 

       Led Ampuller (E14 ve E27 duylu)
       Torch Ampuller
       Led Spot Ampulleri (Gu10 ve MR6 duylu)
       Led Panel Spotlar (Sıva Altı ve Sıva Üstü Seçenekleriyle)
       Ray Spotlar
       Projektörler
       Rustik Ampuller
       Şerit Led
       Neon Led
       Hortum Led
       Wallwasher

 

 

 Yukarıda bahsedilen ürünler Led teknolojisinden faydalanarak flamanlı ampullere oranla %80, tasarruflu ampullere göre %50 daha az enerji harcamaktadır. Yüksek enerji tasarrufu, gelişime açıklığı ve çevre duyarlılığıyla gelecek yıllarda kullanım alanlarının daha da genişleyeceği kaçınılmaz gözüküyor.

 

Bu geleceğin ve günümüzün teknolojisine uyum sağlamış markaları (Philips, Osram, General Electric, Econa, NOAS, vb.) ve ürünlerini www.kahramanelektromarket.com adresinde bulabilirsiniz. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.