Görüntülü Diafon Sistemleri

17-10-2022 16:38
Görüntülü Diafon Sistemleri

Görüntülü Diafon Sistemleri

Son yıllarda yoğun olarak tercih edilen Görüntülü Diafon Sistemleri apartman, ofis, müstakil ev, iş yeri gibi yaşam alanlarında güvenliği sağlamak amacıyla kullanılan teknolojik bir cihazdır. Sesli Diafon Sistemlerinden farklı olarak Kameralı Kapı Zili olarak da işlev gören bu sistem sayesinde, evinize veya iş yerinize gelen kişinin sesini duymakla kalmaz, kim olduğunu da görürsünüz. Kapı zili çaldığı anda sistem devreye girer ve monitörden gelen kişinin görüntüsünü görebilir, sesli iletişim kurabilirsiniz. Piyasada İnterkom Sistemler ismiyle de bulunabilen Görüntülü Diafon Sistemleri sahip olduğu fonksiyonel özellikleri ile oldukça geniş kullanım alanı sağlamaktadır. Kameralı Diafon Sistemleri ile apartman görevlisi, güvenlik personeli ile görüşebilir, ayrıca diğer daireler ve bloklar arasında iletişim kurabilirsiniz. 

Son derece basit bir çalışma prensibi olan bu sistemlerin panelleri üzerinde bulunan görüntü tuşu ile kolaylıkla karşı taraf ile iletişim kurabilir, bina giriş çıkışlarını kontrol edebilir, kilit tuşu ile kapı otomatiğinin kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Görüntülü Diafon Sistemi seçerken öncelikle ihtiyacınız doğrultusunda bireysel veya toplu kullanım durumuna uygun model seçilmeli. Tercihiniz bütçeniz için en uygun fiyatlı ve bakım ücreti düşük bir modelden yana olmalı, bu size uzun vadede avantaj sağlayacaktır. 

Ülkemizde üretilen ve en çok tercih edilen Audio Görüntülü Diafon Sistemi ürünlerini www.kahramanelektromarket.com adresinde bulabilirsiniz.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.